Táplálásterápia a mindennapi gyakorlatban

Szakmacsoportok amikhez el lehet számolni a tesztet:

• Felnőtt ápolás és gondozás szakmacsoport
• Gyermek ápolás és gondozás szakmacsoport
• Sürgősségi ellátás szakmacsoport
• Gyógyszertári ellátás szakmacsoport
• Dietetikai szakmacsoport

Elérhető: 2023-12-15-ig
Kérdések száma: 20 db
Sikeres teszt: 75%-tól
Elérhető kreditpont: 15

Üdvözöljük akkreditált továbbképző tanfolyamunkon!

A "mehet" gombra kattintva kitöltheti a "Táplálásterápia a mindennapi gyakorlatbancímű továbbképzéshez tartozó tesztkérdéseket.

Ez a továbbképzés a következő szakmacsoportok számára akkreditált:
Felnőtt ápolás és gondozás, gyermek ápolás és gondozás, sürgősségi ellátás, gyógyszertári ellátás és dietetikai szakmacsoport.

Válassza ki az Ön által helyesnek ítélt választ, és kattintson a sor elején található kis karikára (vagy négyzetbe, amennyiben a kérdésre több adható válasz is lehetséges). Amennyiben egy kérdéshez több helyes válasz is tartozik, kizárólag az összes helyes válasz megjelölésével értékelhető a kérdés, részpontszám nem szerezhető. Ha szeretne módosítani válaszán, egy kattintással megteheti. Ha készen van egy-egy kérdés megválaszolásával, a "mentés" gombra kattintva elküldheti válaszát, amit mi elmentünk. Később ezeken már nem módosíthat!

A teszt 20 kérdésből áll, amelyek véletlenszerű sorrendben jelennek meg.

A teszt kitöltése csak egyszer lehetséges, amire 3 óra áll rendelkezésre, és ez másodperc alapon kerül visszaszámlálásra (10800 mp).

A tesztkérdések 75%-nak helyes megválaszolása esetén 15 kreditpont jár.

Az igazolások megküldése a regisztrációban megadott email címre fog történni a kitöltési határidő lejárta után. A kitöltött tesztek eredményeit Saját menü/Teszt eredményeim menüpont alatt tudja megtekinteni és letölteni PDF-ben. A pontigazolást az oldalon meghirdetett kitöltési határidőt követően, 15 munkanapon belül küldjük meg Önnek a rendszerünkben megadott postai címére. Amennyiben szeretne élni soron kívül a lejelentéssel, a Kapcsolat menüpont alatt tudja ezt jelezni felénk.

A tesztet bejelentkezést követően, a MEHET gombra kattintva lehet megkezdeni.

A teszthez tartozó szakmai anyag az oldalra történő belépés után válik láthatóvá a MEHET gomb alatt!