Tudnivalók

Általános információk a képzéseinkről

A "medikepzes.hu" a Promenade Kiadó gondozásában lévő oldal, ahol az egészségügyi szakdolgozók számára szervezett továbbképzésekhez kapcsolódó aktuális tesztkérdéseket találja.
Minden továbbképzésünk az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet alapján lett benyújtva akkreditálásra. Ennek megfelelően tanfolyamaink a www.enkk.hu oldalán pontértékekkel együtt szerepelnek a minősített továbbképzések között.

Amennyiben egy tanfolyam még nem található meg a közzétett továbbképzések között, az azt jelenti, hogy a továbbképzés elbírálása még folyamatban van, és a továbbképzés pontértéke csak később kerül meghatározásra.

Kérjük regisztráljon oldalunkra (Regisztráció) és válasszon szakképesítésének megfelelő akkreditált tanfolyamaink közül!

A regisztráció

Oldalunkra a regisztrációs felületünk kitöltésével tud beregisztrálni. Az elkért adatokra a lejelentés és a kreditpontok jóváírása miatt van szükség. A regisztrációt követően az oldalunkra a megadott e-mailcímével tud bejelentkezni. Felhívjuk figyelmét, hogy automatikus üzeneteinket e-mailen keresztül küldjük Önnek, így kérjük, valós e-mailcímet adjon meg a regisztrációkor.

A teszkitöltés

A tesztek 20-30 kérdésből állnak, amelyek véletlenszerű sorrendben jelennek meg. Minden teszt kezdőoldalán feltüntetjük, hogy pontosan hány darab kérdésből áll az adott továbbképzés tudásanyagának ellenőrzésére szolgáló tesztsor és hány kreditpont szerezhető annak helyes kitöltésével. A tanfolyam sikeres elvégzéséhez a tesztkérdések 75%-ának helyes megválaszolása szükséges. A tesztek kitöltése csak egyszer lehetséges. Egy-egy teszt kitöltésére 3 óra áll rendelkezésre, amely másodperc alapon kerül visszaszámlálásra (10800mp).

A tesztkitöltés menete

1. Miután regisztrált az oldalunkra (Regisztráció), majd azt követően bejelentkezett az oldalra, lehetősége nyílik a szakképesítésének megfelelő akkreditált továbbképző tanfolyam tesztjének kitöltésére.

2. Válassza ki a szakképesítésének megfelelő tesztet, majd a kiválasztott teszt oldalán kattintson a "mehet" gombra.

3. Az egyenként megjelenő kérdéseknél válassza ki az Ön által helyesnek ítélt választ, és kattintson a sor elején található kis karikára. Ha szeretne módosítani válaszán, egy kattintással megteheti. Ha készen van egy-egy kérdés megválaszolásával, a "mentés" gombra kattintva elküldheti válaszát, amit mi elmentünk. Később ezeken már nem módosíthat.

A továbbképzés szakmai anyagához való hozzáférés

Minden teszt kezdőoldalán feltüntetjük, hogy az adott továbbképzés szakmai anyaga hol és hogyan érhető el. Javasoljuk, hogy erről tájékozódjon a teszt kitöltésének megkezdése előtt.

Igazolás az elvégzett tanfolyamról

A tesztkitöltési határidő lejártát követő 15 napon belül a medikepzes.hu oldalon sikeresen elvégzett tanfolyamokról minden esetben igazolást küldünk a regisztrációkor megadott postai címre, vagy e-mail címre. Az igazolást gondosan őrizze meg, mert a működési nyilvántartás meghosszabbításakor szüksége lesz rá.

Kapcsolat

Amennyiben kérdése, észrevétele lenne képzéseinkkel kapcsolatban, vagy technikai problémái vannak oldalunkkal, úgy a "Kapcsolat" menüpontra kattintva megjelenő oldalon lehetősége van üzenetet küldenie számunkra.

Sikeres tesztmegoldást kívánunk!

Bízunk benne, hogy akkreditált tanfolyamaink hatékony segítséget jelentenek Önnek, hogy teljesítse továbbképzési kötelezettségét. Köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra, ahol legközelebb is várjuk.

Jó tanulást, és sikeres tesztmegoldást kívánunk!

Promenade