Tájékoztatás a leállásról


Kedves Látogató!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a szerkesztőségünk 2021. 08. 02. és 08. 20. között nyári szabadság miatt zárva tart, levelére ezt követően tudunk válaszolni.
Emellett tájékoztatjuk, hogy a leállást követően augusztus 23.-tól 27.-ig a megnövekedett forgalom miatt lassabb válaszolási idővel kell majd számolni.

Megértésüket köszönjük és kellemes nyarat kívánunk.

Üdvözlettel,
A Promenade csapata

Asszisztensi tudástár: Fókuszban a szívelégtelenség kezelése

Elérhető: 2021-08-31-ig
Kérdések száma: 20 db
Sikeres teszt: 75%-tól
Elérhető kreditpont: 20

Üdvözöljük akkreditált továbbképző tanfolyamunkon!

A "MEHET" gombra kattintva kitöltheti az "Asszisztensi tudástár: Fókuszban a szívelégtelenség kezelése" című (Háziorvos Továbbképző Szemle Különszáma 2020/3.) továbbképzéshez tartozó tesztkérdéseket.

A következő szakmacsoportok számára elszámolható:
1. Felnőtt ápolás és gondozás, 6. Általános és elektrofiziológiai asszisztencia 8. Gyógyszertári ellátás 10. Műtéti ellátás

Válassza ki az Ön által helyesnek ítélt választ, és kattintson a sor elején található kis karikára (vagy négyzetbe, amennyiben a kérdésre több adható válasz is lehetséges). Ha szeretne módosítani válaszán, egy kattintással megteheti. Ha készen van egy-egy kérdés megválaszolásával, a "mentés" gombra kattintva elküldheti válaszát, amit mi elmentünk. Később ezeken már nem módosíthat!

A teszt 20 kérdésből áll, amelyek véletlenszerű sorrendben jelennek meg.

A teszt kitöltése csak egyszer lehetséges, amire 3 óra áll rendelkezésre, és ez másodperc alapon kerül visszaszámlálásra (10800 mp).

A tesztkérdések 75%-nak helyes megválaszolása esetén érvényes a tesztkitöltés.

Az igazolások megküldése a regisztrációban megadott postai címre fog történni a kitöltési határidő lejárta után.


A szakmai anyaggal kapcsolatban keresse fel a Richter Gedeon Nyrt. képviselőjét.