Gyógyszerész Expediálóknak 2024/1/1. modul

Szakmacsoportok amikhez el lehet számolni a tesztet:

• Gyógyszertári ellátás szakmacsoport

Elérhető: 2024-06-30-ig
Kérdések száma: 12 db
Sikeres teszt: 75%-tól
Elérhető kreditpont: Részkreditpont nem szerezhető

Üdvözöljük Akkreditált továbbképző tanfolyamunkon!

Aktuális továbbképző tanfolyamunk a 2024. év első félévében megjelenő Gyógyszerész Továbbképzés című szakfolyóirat 4 lapszámának szakmai anyagára épül, vagyis 4 modulból áll. Az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet értelmében egészségügyi szakdolgozó kreditpontot szerezhet azáltal, ha az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők számára akkreditált elméleti továbbképzésen vesz részt.

Ennek értelmében ennek a 4 modulból álló, gyógyszerészek számára akkreditált továbbképzésnek az elvégzésével a Gyógyszertári ellátás szakmacsoportba tartozó egészségügyi szakdolgozó 8 kreditpontot szerezhet.

A modulok tananyagának és tesztjének feltöltése a Gyógyszerész Továbbképzés aktuális számának megjelenése utáni napokban történik meg.

Válassza ki az Ön által helyesnek ítélt választ, és kattintson a sor elején található kis karikára (vagy négyzetbe, amennyiben a kérdésre több adható válasz is lehetséges). Ha szeretne módosítani válaszán, egy kattintással megteheti. Ha készen van egy-egy kérdés megválaszolásával, a "mentés" gombra kattintva elküldheti válaszát, amit mi elmentünk. Később ezeken már nem módosíthat!

Kitölthető:
Gyógyszertári ellátás

FIGYELEM! Kreditpont csak mind a 4 modul sikeres kitöltése esetén szerezhető!
Részpontszám nem szerezhető!

A tesztet bejelentkezést követően, a MEHET gombra kattintva lehet megkezdeni.

A teszthez tartozó szakmai anyag az oldalra történő belépés után válik láthatóvá a MEHET gomb alatt!