Gyakori panaszok a gyógyszertárban

Szakmacsoportok amikhez el lehet számolni a tesztet:

• Felnőtt ápolás és gondozás szakmacsoport
• Gyógyszertári ellátás szakmacsoport

Elérhető: 2025-01-01-ig
Kérdések száma: 29 db
Sikeres teszt: 75%-tól
Elérhető kreditpont: 14

Üdvözöljük továbbképző tanfolyamunkon!

A "mehet" gombra kattintva kitöltheti a "Gyakori panaszok a gyógyszertárban" című továbbképzéshez tartozó tesztkérdéseket.

A következő szakmacsoportok számára elszámolható:
Felnőtt ápolás és gondozás és Gyógyszertári ellátás szakmacsoport.

Válassza ki az Ön által helyesnek ítélt választ, és kattintson a sor elején található kis karikára (vagy négyzetbe, amennyiben a kérdésre több adható válasz is lehetséges). Ha szeretne módosítani válaszán, egy kattintással megteheti. Ha készen van egy-egy kérdés megválaszolásával, a "mentés" gombra kattintva elküldheti válaszát, amit mi elmentünk. Később ezeken már nem módosíthat!

A teszt 29 kérdésből áll, amelyek véletlenszerű sorrendben jelennek meg.

A teszt kitöltése csak egyszer lehetséges, amire 3 óra áll rendelkezésre, és ez másodperc alapon kerül visszaszámlálásra (10800 mp).

A tesztkérdések 75%-nak helyes megválaszolása esetén 14 kreditpont jár.

A teszt kitöltése után az elért eredmény megküldése a regisztrációban megadott e-mail címre történik. A kitöltött tesztek eredményeit Saját menü/Teszt eredményeim menüpont alatt is meg tudja tekinteni és letölteni PDF-ben. A pontigazolást az oldalon meghirdetett kitöltési határidőt - 2024.12.31. - követően, 15 munkanapon belül küldjük meg Önnek a rendszerünkben megadott postai címére.


A tesztet bejelentkezést követően, a MEHET gombra kattintva lehet megkezdeni.

A teszthez tartozó szakmai anyag: https://medikepzes.hu/education/gyakori-panaszok-gyogyszertaban/gyakori-panaszok-gyogyszertarban-medi